Pevex uspješno radi kroz tri prodajna kanala: maloprodaju, veleprodaju i mrežnu trgovinu

Maloprodaja

Pevex ima 29 prodajnih centara diljem Hrvatske. Kompanija ulaže velike napore kako bi svi prodajni centri bili sigurno i omiljeno mjesto kupnje. Prodajnim centrima pokrivena su gotovo sva područja Hrvatske i time se Pevex približio svakom kupcu. U 29 prodajnih centara gotovo je 195 tisuća četvornih metara prodajnoga prostora. Kontinuiran rad na unaprjeđenju izlaganja robe i opreme, označavanju unutar trgovina te edukaciji zaposlenika Pevexove su svakodnevne aktivnosti.

 

Snažna ekspanzija tvrtke počela je 2017. godine otkad Pevex otvara novih sedam prodajnih centara, tri postojeća seli u suvremenije prostore, a kontinuirano otvara nove trgovine i omogućuje kupcima lakšu dosptupnost svojih proizvoda. Prodajni centri Pevex veličine su od 1000 do 11.000 četvornih metara.

Prodajni programi

U PEVEXOVIM prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam neprehrambenih prodajnih programa i osmog, robe široke potrošnje: Dom i dizajn, Elektronika, Građevina i boje, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji, Vrt i sezona, Željeznarija te roba Široke potrošnje.

 

DOM I DIZAJN

Program Dom i dizajn obuhvaća sve potrebno za uređenje interijera u modernom ili klasičnom stilu. Detalji čine dom i igraju ključnu ulogu u kreiranju ambijenta koji se želi postići i od velike su važnosti kako bi se u dom unijeli toplina, osobnost, originalnost i funkcionalnost.

 

ELEKTRONIKA

U programu Elektronike mogu se pronaći najnoviji tehnološki trendovi u segmentu audioopreme i videoopreme, kao i popratni dodatci. U ponudi pomno odabranog asortimana, u širini koja će zadovoljiti i zahtjevnije kupce, program nudi i jako dobar omjer cijene i kvalitete.

 

GRAĐEVINA I BOJE

Program Građevina i boje nudi sav potreban materijal, alat, pribor i opremu kad su u pitanju građenje i adaptacija, odnosno vanjsko i unutarnje uređenje stambenog prostora.

 

KERAMIKA I SANITARIJE

Program Keramike i sanitarija svojom ponudom može odgovoriti najrazličitijim zahtjevima i željama s neograničenim mogućnostima u uređenju.

 

KUĆANSKI UREĐAJI

Bijela tehnika i mali kućanski aparati nezaobilazan su dio svakog kućanstva. Program nudi velikog broja proizvoda renomiranih proizvođača koji mogu zadovoljiti svačiji ukus i potrebu te olakšati svakodnevne kućanske poslove uz minimalnu potrošnju električne energije.

 

VRT I SEZONA

Program Vrt i sezona obuhvaća bogat asortiman proizvoda za održavanje i uljepšavanje vrta te proizvoda za opuštanje i rekreaciju. Iznimna širina proizvoda prisutna u dijelu mehanizacije i vrtnog namještaja pozicionira odjel Vrta i sezone u sam vrh ponude na tržištu.

 

ŽELJEZNARIJA

Program željeznarije dijeli se na sedam potprograma koji obuhvaćaju širok asortiman domaćih i inozemnih dobavljača s više od 12.000 artikala. Ručni alati, elektroinstalacije, okovi, pričvrsni elementi, pribor za električni alat, električni ručni alat i strojevi sastavni su dio ovog programa.

 

ROBA ŠIROKE POTROŠNJE

Asortiman široke potrošnje obuhvaća veliku ponudu artikala prehrane, pomagala za kućanstvo, sredstava za čišćenje kao i širok spektar proizvoda za osobnu higijenu. Naš FMCG program stalno obogaćujemo kako bismo potrošačima omogućili dostupnost željenih proizvoda.

Veleprodaja

PEVEX kroz svoju veleprodaju poslovnim partnerima stvara kreativnu i zanimljivu strukturu pogodnosti ovisno o veličini kupovine. Specijalnost i konkurentnost u izvorima nabave roba komparativna su nam prednost na tržištu.

 

Orijentirani smo:

 • Građevinskom sektoru i investitorima u istom segmentu
 • Trgovačkim lancima prehranom koji u svom dijelu poslovanja imaju neprehrambenu robu kao i specijaliziranim trgovcima
 • HoReCa tržištu (u dijelu investicija i opremanja)
 • Javnom sektoru i državnim tvrtkama

Veleprodaja i projekti

 • Ako ste građevinski poduzetnik ili izvođač obrtničkih radova
 • Ako gradite, renovirate ili opremate
 • Ako ste ugostitelj ili se bavite uslugama turističkog smještaja (HoReCa opremanje)
 • Ako imate projekt ili planirate veću jednokratnu kupovinu

Nudimo Vam:

 • Profesionalnost
 • Stručno savjetovanje
 • Individualni pristup
 • Iskustvo i fleksibilnost
 • Brzu i kvalitetnu uslugu
 • Širok i specijalizirani asortiman

 

Obratite se našem sektoru veleprodaje na e-mail [email protected] i informirajte se o svim pogodnostima.

Naši veleprodajni predstavnici će vrlo rado pomoći u realizaciji Vaših projekata!

Zagreb, Sisak, Kutina - Jadranko Nikolić
[email protected]
Zagreb - Petar Puljiz
[email protected]
Zagreb, Karlovac - Damir Ćurković
[email protected]
Pula - Valdi Peruško
[email protected]
Zadar, Šibenik - Ante Romić
[email protected]
Split, Makarska, Dubrovnik - Tonio Punda
[email protected]
Šibenik, Sinj, Dalmatinska Zagora - Marko Vrca
[email protected]
Varaždin, Čakovec - Ivan Maričić
[email protected]
Koprivnica, Bjelovar, Virovitica, Križevci - Ivan Tomaić
[email protected]
Osijek - Darko Vrhar
[email protected]
Istočna Slavonija - Ante Marković
[email protected]
Zapadna Slavonija - Zoran Belić
[email protected]
Rijeka, Primorje, Gorski Kotar - Matteo Mudrić
[email protected]
Rijeka, Primorje, Gorski Kotar - Zdravko Krizmanić
[email protected]

Pevex mrežna trgovina

Kako bi bio svojim kupcima dostupan 24 sata na dan, Pevex ima i mrežnu trgovinu u kojoj se može kupiti više desetaka tiskuća artikala. Uz detaljan opis svih proizvoda, kupcima je na raspolaganju i mogućnost Click and Collect usluga u svih 29 prodajnih centara diljem Hrvatske. Konkurentska je prednost Pevex mrežne trgovine i širok spektar načina plaćanja. U 2022. godini Pevex mrežna trgovina unaprijeđena je i redizajnirana čime je kupcima dodatno olakšano biranje željenih proizvoda.

pevex.hr