PEVEX d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac, a na tržištu je 34 godine

PEVEX d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac i lider na domaćem tržištu. Kompanija je na tržištu već 34 godine, a od 2012. godine djeluje kao dioničko društvo. Od 2017. godine Pevex se snažno razvija i raste te je danas svojim prodajnim mjestima dostupan gotovo u svim krajevima Hrvatske.

03
Vizija
Biti dio svakog doma.
02
Misija
Odgovornim radom i brigom za ljude stvaramo ugodno iskustvo kupovine kroz raznoliku ponudu i kvalitetnu uslugu.
01
Pevex d.d.
Prepoznatljiv i poseban u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine.

Vrijednosti

02
Izvrsnost
Stručno se usavršavamo i educiramo. Radimo na stvaranju pozitivnog i poticajnog radnog ozračja. Prepoznajemo i nagrađujemo. Razmjenjujemo stečena znanja, iskustva i dobru praksu.
01
Dosljednost
Naš asortiman i usluga prilagođeni su kupcu i njegovim potrebama. Gradimo suvremenu i profitabilnu tvrtku. Povećavamo tržišni udio. Gradimo pozitivan imidž tvrtke.
04
Etičnost
Poštujemo dobru poslovnu praksu i običaje. Poslujemo prema etičkim načelima i u skladu s dobrom praksom korporacijskog upravljanja.
03
Odgovornost
Svakodnevno preuzimamo odgovornost za zadovoljstvo i sigurnost naših kupaca. Preuzimamo odgovornost za postizanje zadanih ciljeva. Odgovorni smo članovi tima. Društveno smo odgovorni i poslujemo prema načelima održivog razvoja.

Pevex danas ima 29 prodajnih centara diljem Republike Hrvatske i visoko je pozicioniran u svijesti potrošača.

Zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s gotovo 750 domaćih i stranih dobavljača, u Pevex prodajnim centrima može se pronaći više od 65.000 artikala te je prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje, uređenje doma i vrta.

Bogat asortiman, dostupnost proizvoda 24 sata na dan putem mrežne trgovine, učinkovita veleprodaja, uređena prodajna mjesta, uslužni djelatnici, visokostručan menadžment i dinamična politika razvoja novih proizvoda privatne robne marke, neke su od prednosti kojima Pevex ostvaruje svoje poslovne ciljeve i lidersku poziciju.

 

Pevex uspješno zadovoljava potrebe kupaca nudeći kontinuirano vrhunske i inovativne proizvode, stvarajući međusobno neraskidivo povjerenje. Zbog toga je danas kompanija visoko u svijesti potrošača kad je riječ o proizvodima za gradnju i uređenje doma.