Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio 26. prodajni centar u Vinkovcima
Objavljeno: 04.09.2020

Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio 26. prodajni centar u Vinkovcima

Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio 26. prodajni centar u Vinkovcima

PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je otvorio novoizgrađeni prodajni centar u Vinkovcima koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine i ukupne vrijednosti investicije 40 milijuna kuna. 26. prodajni centar nalazi se na adresi „Ulica H.D. Genschera 135, 32100 Vinkovci“ i zapošljava ukupno 46 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa se nalazi preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji. „Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Pogotovo smo sretni jer su naši Vinkovčani dobili mjesto ugodne i povoljne kupnje, s najširom ponudom na jednom mjestu u Vinkovcima uz najpovoljnije cijene, a u ovim vremenima moram naglasiti i uvijek sigurne kupnje. Tvrtka Pevex je od početka pandemije uložila više od 2.000.000 kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu našim kupcima i djelatnicima. Sukladno tome, moram naglasiti da smo otvorenje centra u Vinkovcima održali u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer nam je zdravlje naših kupaca i djelatnika najveći prioritet.“, rekao je Jure Radoš, član Uprave Pevexa za maloprodaju.

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a prosječna ukupna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će preko 5.700 kn. Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod). Preseljenje na novu lokaciju tretirati će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.