Prvi hrvatski trgovački lanac otvara novi veliki prodajni centar
Objavljeno: 16.07.2020

Prvi hrvatski trgovački lanac otvara novi veliki prodajni centar

Prvi hrvatski trgovački lanac prisutan je na tržištu od 1990. g., a danas s 2.000 zaposlenih posluje u 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta.

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara Pevexa popet će se na 26. Vinkovčani će se zbog toga sigurno razveseliti jer je, zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji. „PEVEX d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini.

Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će, sukladno ranijim najavama, tvrtka PEVEX d.d. početkom rujna otvoriti svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske.“, poručeno je iz tvrtke. Prodajni centar se nalazi na adresi: PEVEX Vinkovci Ulica H.D. Genschera 135, 32100 Vinkovci, Hrvatska. Prodajni centar Vinkovci bit će smješten na gotovo 5.000 četvornih metara te će zaposliti ukupno 42 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera. „Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, zadovoljstvo mi je najaviti i otvorenje novog centra u Vinkovcima s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen centar. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Od 1. rujna, kada predviđamo otvorenje, naši će Vinkovčani dobiti mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a četrdesetak zaposlenika kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni.“ Izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevex, Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a minimalna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će 5.000 kn. Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod).

Preseljenje na novu lokaciju tretirati će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.