PEVEX SVEČANO OTVORIO NOVI PRODAJNI CENTAR U KRIŽEVCIMA
Objavljeno: 30.12.2021

PEVEX SVEČANO OTVORIO NOVI PRODAJNI CENTAR U KRIŽEVCIMA

PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je svečano otvorio 27. prodajni centar novog formata u Križevcima koji broji preko 1.000 m2. To je početak ulaganja u manje formate prodajnih centara koji će biti primjereniji u manjim hrvatskim gradovima, a kupcima će pružati mogućnost kupovine cjelokupnog PEVEX-ovog asortimana.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih PEVEX prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice omogućena je kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što PEVEX čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu.

Dodatne pogodnosti čine besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem PEVEX-ove internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

„Posebno nam je zadovoljstvo što smo investiciju novog formata uspješno realizirali u Križevcima. Otvorenje našeg novog prodajnog centra predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Radi se o takozvanom “mini” PEVEX-u koji će biti primjereniji u manjim hrvatskim gradovima. Ponuda robe bit će prilagođena za svaku pojedinu regiju ovisno o preferencijama i potrebama naših kupaca, dok će se svi ostali artikli moći naručiti za dostavu do centra. Tako u Križevcima nudimo 7.000 artikala, a ostali, budući da kao kompanija prodajemo gotovo 60.000 artikala, će biti dostupni za dostavu. Na ovaj način želimo omogućiti svim našim građanima, pa i onima koji žive u manjim sredinama pristup našoj robi po odličnim cijenama.” poručeno je iz Uprave tvrtke PEVEX d.d.

27. prodajni centar nalazi se na adresi „Ulica Drage Grdenića 7“ i zapošljava ukupno 13 djelatnika.

„Grad Križevci podržava svakog poduzetnika koji dolazi u naš grad i zapošljava naše sugrađane, posebno u ova izazovna vremena kada je poslovanje svima bilo otežano. U takvim okolnostima važno nam je svako novo radno mjesto, ali i širenje ponude za naše građane te nam je stoga drago da je PEVEX, kao prvi hrvatski trgovački lanac neprehrambene robe, odabrao upravo Križevce za otvorenje svojeg novog centra.“ , izjavio je gradonačelnik Križevaca, Mario Rajn.