PEVEX dolazi u Zabok
Objavljeno: 04.07.2023

PEVEX dolazi u Zabok

U skladu sa zacrtanom strategijom PEVEX nastavlja započeti investicijski ciklus pa je kompanija u Zaboku kupila građevinsko zemljište od gotovo 15.000 četvornih metara na kojem počinje graditi novi prodajni centar.

Novi prodajni centar bit će veličine 4.000 četvornih metara, a već iduće godine kupci iz Zaboka i okolice moći će kupovati proizvode za dom, opremanje ili gradnju u prvom hrvatskom trgovačkom lancu.

„Strateške ciljeve realiziramo prema planu, a to znači da ćemo u Hrvatskoj biti u svim dijelovima zemlje i biti lako dostupni svim građanima. Zadovoljan sam što PEVEX dolazi u Zabok, ali i u još neka manja mjesta. Ova i sljedeća godina u znaku su velikih investicija, a naš zamašnjak kapitalnih ulaganja tek počinje – izjavio je predsjednik Uprave PEVEXA Krešimir Bubalo.

Prodajni centar u Zaboku bit će još jedan u nizu prodajnih centara PEVEXA koji će biti potpuno moderniziran i suvremeno uređen i opremljen. Podsjetimo, kompanija već intenzivno priprema gradnju prodajnog centra u Poreču, a protekli je tjedan predstavila novouređen prodajni centar u Virovitici u koji je dosad uloženo 4,5 milijuna eura.