Pevex otvorio novi prodajni centar u Svetom Ivanu Zelini
Objavljeno: 22.12.2022

Pevex otvorio novi prodajni centar u Svetom Ivanu Zelini

PEVEX d.d. danas je svečano otvorio 28. prodajni centar u Svetom Ivanu Zelini. Na gotovo 1.200 m2 kupcima je na policama dostupno više od 9000 artikala s mogućnošću kupovine vise od 40000 artikala preko usluge Click & Collect  ili preko narudžbe u samom prodajnom centru. Drugi je to PEVEX-ov prodajni centar manjeg formata, ali kupcima pruža mogućnost kupovine cjelokupnog PEVEX-ovog asortimana.

„Nastavljamo kao što smo i obećali, širenje prodajne mreže i lakšu dostupnost naših proizvoda. Ovo je naš drugi prodajni centar nakon Križevaca koji je asortimanski, ali i izgledom primjereniji manjim gradovima, ali kupcima je na raspolaganju cjelokupan  asortiman koji imamo i u prodajnim centrima velikih formata. Drago nam je da smo i u ovom kraju otvorili nova radna mjesta te na taj način pomogli gospodarstvu Zeline i okolice. S druge strane kupci više neće morati u Zagreb po naše proizvode pa smo otvorenjem i  njima izašli u susret“ – istaknuo je prilikom otvorenja predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

U novom prodajnom centru PEVEX zaposleno je 18 djelatnika iz Svetog Ivana Zeline i okolice. Kupcima je omogućena je kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje. To PEVEX čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu ali je i specifični trgovački lanac u kojem se mogu kupiti prehrambeni artikli, pomagala za kućanstvo, sredstava za čišćenje kao i širok spektar proizvoda za osobnu higijenu.

Dodatne pogodnosti čine besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem PEVEX-ove internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

28. prodajni centar nalazi se na adresi „ulica Vladimira Nazora 58A “, a za sve kupce u Svetom Ivanu Zelini do kraja godine traje nagradna igra kao i prigodna kupovina velikog broja artikala koji su trenutačno na akciji.