PEVEX i dalje uz proslavljene veslače braću Sinković
Objavljeno: 12.12.2023

PEVEX i dalje uz proslavljene veslače braću Sinković

PEVEX će i u 2024. godini biti sponzor proslavljenih hrvatskih veslača, braće Martina i Valenta Sinkovića. Ugovor o sponzorstvu potpisan je danas u PEVEX-u. Suradnja s braćom Sinković traje već treću godinu, a PEVEX kao društveno odgovorna kompanija ima za cilj promovirati općeprihvaćene vrijednosti koje vrhunski sport i njegov utjecaj sigurno imaju, poput izvrsnosti, uspješnosti, tolerancije, predanosti i upornosti.

„Drago nam je da kao kompanija možemo doprinositi osvješćivanju važnosti ulaganja i promoviranja svega dobroga što sport donosi. U konkretnom slučaju, izniman uspjeh braće Sinković poticaj je mladima kako se jedino radom i voljom postižu vrhunski rezultati. PEVEX svoju društvenu odgovornost potvrđuje gotovo svakodnevno, a sport je dio naše brige o zajednici u kojoj naši kupci i zaposlenici žive i rade“ – istaknuo je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

O braći Martinu i Valentu Sinković, napomenuo je Bubalo, ispisana je već povijest, a kako ih iduće godine očekuju i Olimpijske igre u Parizu, PEVEX im želi puno uspjeha i odličje zlatne boje. Inače, braća Sinković na OI u Parizu nastupit će u dvojcu bez kormilara. Jedini su veslači u povijesti, koji su osvojili europska, svjetska i olimpijska zlata u dvije različite discipline.