PEVEX donirao dvije tone hrane za pse azilu u Nemetinu
Objavljeno: 29.02.2024

PEVEX donirao dvije tone hrane za pse azilu u Nemetinu

Nakon što je prije nekoliko dana ukradena hrana za pse iz osječkog Azila u Nemetinu, PEVEX je odlučio kako životinje neće ostati gladne pa je danas kompanija donirala dvije tone hrane.

„Odlučili smo pomoći jer znamo da azil ovisi o angažmanu pojedinaca, kako volontera, tako i istinskih ljubitelja životinja. Odmah smo reagirali i donirati dvije tone hrane za pse kako bi azilu pomogli da nastave nesmetano raditi i brinuti o napuštenim životinjama“ – rekao je predsjednik Uprave Krešimir Bubalo prilikom predaje donacije.

PEVEX je poznat po svom društveno odgovornom poslovanju, dodao je Bubalo, tako da i ovom gestom nastavljamo pokazivati velikodušnost i empatiju.

Kupci PEVEX prepoznaju kao kompaniju koja se uključuje u mnoge projekte, pa je ova donacija zapravo došla samoinicijativno iz tvrtke. Kućni ljubimci su, kažu u PEVEX-u dio njih i prodajni centri osim različitih potrepština za životinje imaju i hranu za pse. Najmanje što smo mogli učiniti je dati hranu psima koji su pronašli utočište u azilu, ističu u PEVEX-u i nadaju se da će psi o kojima brinu vrijedni volonteri jednoga dana pronaći siguran trajni topli dom.