PEVEX dolazi u Vrbovec i otvara 20 novih radnih mjesta
Objavljeno: 07.07.2023

PEVEX dolazi u Vrbovec i otvara 20 novih radnih mjesta

PEVEX nastavlja širiti prodajnu mrežu pa dolazi i u Vrbovec, za što je potpisan ugovor o zakupu s tvrtkom BRAVEL. Dio je to investicijskog ciklusa PEVEXA u kojem je planirano ove i iduće godine otvoriti nekoliko prodajnih centara te realizirati velike strateške projekte. U novom prodajnom centru u Vrbovcu posao će pronaći 20-ak osoba, a na gotovo 2000 četvornih metara do kraja godine kupci iz Vrbovca i okolice moći će birati oko 9.000 proizvoda prvog hrvatskog trgovačkog lanca. Uz to kupcima se nudi mogućnost kupovine vise od 40.000 artikala preko usluge Click & Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru. Bit će to treći PEVEX-ov prodajni centar manjeg formata, ali kupcima pruža mogućnost kupovine cjelokupnog PEVEX-ovog asortimana.

„PEVEX uspješno slijedi svoj razvojni put i nastavlja investirati u nove prodajne centre, širi mrežu trgovina, ali i ono što je posebno važno, otvaramo nova radna mjesta. Ovo je naš treći prodajni centar koji je asortimanski i izgledom primjereniji manjim gradovima, ali kupcima je na raspolaganju cjelokupan asortiman koji imamo i u prodajnim centrima velikih formata. Otvorit ćemo novih 20 radnih mjesta te uspješno doprinositi razvoju vrbovečkog kraja“ – naglasio je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave PEVEXA Krešimir Bubalo.

Prodajni centar PEVEX u Vrbovcu bit će u sklopu trgovačkog centra BRAVEL, a otvorenje se planira krajem ove godine. Podsjetimo, kompanija je nedavno predstavila obnovljeni prodajni centar u Virovitici te najavila dolazak u Zabok i Poreč.