Društveno odgovorno poslovanje

ODGOVORNO POSLOVANJE

 

Pevexova je zadaća, ali i obveza društveno odgovorno raditi i djelovati. Osluškujući potrebe zajednice u kojoj kompanija živi i radi, svjesni smo da se naše poslovanje može razvijati jedino u okružju koje je svake godine sve bolje i naprednije. Pevex je ponosan što ima priliku biti sudionik projekata kojima doprinosi kvaliteti života, kako najmlađih, tako i svih kojima je pomoć potrebna.

 

PEVEX ZAKLADA

Kako bi zaposlenici dobili pomoć kad im je to najpotrebije, Pevex je osnovao Zakladu koju tvrtka svake godine novčano pomaže. Mnogo je radnika i članova njihovih obitelji koji su se našli u teškim životnim situacijama koristilo pomoć Zaklade, ali je, zahvaljujući njoj, poslana pomoć i nakon razornog potresa te proslijeđena djelatnicima koji su ostali bez svojih domova. Uza Zakladu tvrtka može strukturiranije i transparentnije pomagati te stvarati bolje uvjete života svojim zaposlenicima i članovima njihovih obitelji.

DONACIJE  I SPONZORSTVA

Donacijama i sponzorstvima dajemo velik doprinos razvoju društva u cjelini, a sudjelovanjem u odabranim projektima pokazujemo, ne samo društvenu i socijalnu osjetljivost, već i iznimno zalaganje za pozitivne promjene. Gradimo sustav jednakih mogućnosti za sve.

Pevex nastoji biti poželjna tvrtka koja vodi računa o zajednici u kojoj žive njegovi zaposlenici i kupci.

PEVEX je bio prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo Hrvatskog paraolimpijskog odbora generalnim sponzorstvom u razdoblju od tri godine.

DONACIJE

 

Velik dio naše društvene odgovornosti odnosi se na donacije kojima pomažemo onima kojima je pomoć uistinu neophodna. Pružamo podršku brojnim pojedincima, obiteljima i udrugama svakodnevno. Nastojanjima da omogućimo kvalitetniji život drugima, nama je najveće zadovoljstvo.

 

SPONZORSTVA

Kao tvrtka posebno orijentirana na podršku sportu i promicanju zdravog života, ponosni smo sponzori sportaša i sportskih klubova.

Pevex je ponosan sponzor zlatnih olimpijaca braće Martina i Valenta Sinkovića. Uz njih, pomažemo i brojne lokalne klubove raznih sportova koji nas svojim uspjesima, trudom i požrtvovnosti nadahnjuju.